Chahrazad Zerrad

Logo

Sociaal Pedagogische hulpverlener

Rotterdam

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij ontvangt u mijn motivatiebrief, waarmee ik u kort wil toelichten waarom ik een kandidaat zou kunnen zijn voor de functie als secretaris.

De voornaamste reden waarom ik graag in aanmerking wil komen voor deze functie is, omdat ik vanaf jongs af aan altijd al affiniteit heb gehad met het organiseren van vele dingen. Ik ben als persoon erg georganiseerd en pluis zaken graag tot aan de puntjes uit.

Ik heb op vele vlakken ervaring opgedaan in taken die relevant zijn binnen deze functie. Bijvoorbeeld als notulist tijdens mijn stage binnen het Wijkteam. Daarnaast moest ik vele bijeenkomsten en vergaderingen organiseren.

Ook tijdens mijn baan als administratieve mederwerker/receptioniste binnen een beautysalon. Ook hier waren mijn taken erg breed. Ik heb zoal e-mails opgesteld en beantwoord. Ik heb het administratieve gedeelte uitgevoerd en heb vaak vergaderingen georganiseerd en bijgewoond.

Ik verwacht dan ook dat deze functie een uitermate goede aanvulling is op mijn huidige kennis.

Ik zie dan ook graag uit naar de mogelijkheid een gedegen baan te genieten die aansluit bij mijn passie en nieuwsgierigheid naar alle aspecten die hierbij komen kijken.

Ik ben een zeer flexibele persoon met een hoge motivatie en ga graag die ene stap verder om de details uit te pluizen. Mijn doorzettingsvermogen daarin is dan ook ongekend.

Ik hoop van u de kans te krijgen om mijzelf te kunnen bewijzen binnen uw organisatie.

Hopelijk ziet u alle reden om mij een plaats te verschaffen voor deze functie.

Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

C. El Casriui-Zerrad.

  • Updated 1 jaar ago

To contact this candidate email soennia@hotmail.com

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook